Primer Condicional

by geografies

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.
    Purchasable with gift card

      name your price

     

1.
Si anem a fer-nos mal que siga als altres que jo ja estat ahí, no vull tornar mai més. Si encara ens queda estima, cuidem de l’altre. Si tot acaba bé tindré esperança De tornar a casa quan no siga massa prompte i tu ja hages fet les coses d’eixa llista. De tornar a casa quan jo ja no dubte més. Si tornes a cridar que siga amb ganes, que jo estaré esperant, hi haurà un condicional. Si tornes a casa i si encara és massa prompte i no has acabat les coses d'eixa llista… Si tornes a casa, jo vaig a dubtar molt més. Si he de tornar a casa, vull que tornes a casa.
2.
Agave 02:17
El suau tremolor del motor relaxa i mire per la finestra un camp d’agave i de cactus. La ràdio i un llamp de resol m’adormen, tanque els ulls una estona i em desperte a la vora d’un bosc Canvia tant el paisatge i pense que nosaltres també canviem. És normal. Que a vegades estem a crits i de sobte som tot amor. És normal. I jo accepte les teues neures, i tu acceptes els meus desquicis. No deixem que s'ens caiga el sostre, amagar-se no és una eixida. És normal. És normal. Puc dir dues-centes vegades que dóna igual. Que només m’importa estar prop, que tot està baix del cor, i vull eixa connexió, que siga girant el motor.
3.
Em desperte amb els molls a l’esquena estire el braç acariciant el buit l'olor a mar ara és pura nostàlgia i les promeses són vaixells perduts I ara què? Què ve després del gran naufragi? Camine sol, desertes geografies arena i pols m'arriben als genolls si a l'horitzó estigueres esperant-me, valdria la pena tota aquesta calor i ara què? Què ve després del gran naufragi? I ara estem tancant la història que vam matar fa temps.

about

Demo (febrer de 2015). Gravada per Àlex Roman en un dia als estudis Harrisound.
Sensacions i territoris.

credits

released February 2, 2015

license

Some rights reserved. Please refer to individual track pages for license info.

tags

about

geografies Valencia, Spain

rock honest i espontani

contact / help

Contact geografies

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like geografies, you may also like: